Garantam o pozitionare in top 10 pe motoarele de cautare Google pentru orice cuvinte cheie.

Probabil multi oameni se intreaba
care este smecheria?

Multi oameni vor spune ca nu este posibil sa garantezi o pozitie in top 10 pe Google. Este foarte adevarat. Nimeni nu poate garanta un loc in top 10 cu exceptia inginerilor de la Google.

Totusi este posibil si noi am demonstrat acest lucru clientilor nostri.

La mijloc nu este nici o smecherie, chiar o sa va explicam modul nostru de lucru.

1. Dumneavoastra puteti alege orice cuvinte cheie (de preferat este sa facem noi un studiu in baza caruia dumneavoastra sa faceti alegerile potrivite).

2. Analizam website-ul dumneaovastra cat si nivelul actual de promovare pe care il are acesta pe web. In acelasi timp analizam primele 10 website-uri concurente, in amanunt. In baza acestor informatii construim un raport si ne apucam de treaba.

3. Efectuam modificarile necesare la website-ul dumneavoastra astfel incat sa fie in trend-ul concurentei directe si ne apucam de promovare. Aceasta etapa genereaza niste costuri, in functie de volumul de munca.

4. Incepem etapa de promovare activa. Stabilim doua obiective, de regula: 1 obiectiv – pagina 2-3 din google si un alt obiectiv TOP 10 Google

Dumneavoastra ne achitati sumele convenite doar cand au fost atinse aceste obiective. Pretul se calculeaza in functie de concurenta pe careoptimizare-site o are acel cuvant cheie pe google.ro pe web. Rezultatele pot fi verificate si de dumneavoastra tot timpul cautand cuvintele targetate in Google.

De fapt nu este nici o smecherie urmand etapele de mai sus si cunostintele noastre solide in acest domeniu am aratat ca se poate. Verificati portofoliul nostru seo si o sa regasiti mai multe exemple de succes ale noastre in acest domeniu. Un exemplu mai mult decat convingator este website-ul nostru care este in top 5 pe google pentru cuvantul „web design” ce are o concurenta de peste 300.000.000 pagini web (si multe alte cuvinte din domeniul nostru).

Trebuie sa aveti grija totusi la alte oferte garantate pentru o pozitie in TOP 10 pe Google

Sunt putine companiile care garanteaza astfel de pozitii. Totusi, trebuie sa urmariti cu atentie aceste oferte.  Sunt de exemplu companii care percep o taxa lunara pentru servicii de optimizare, pastreaza jumatate din bani iar cu jumatate va fac reclama pe Google Addwords. Rezultatele sunt nesatisfacatoare de regula, dar sunt, iar cand terminati contractul website-ul dispare din motoarele de cautare.

Alte companii va ofera garantii pentru TOP 10 pe Google dar doar pentru cuvinte cheie pe care le aleg ei. Nu este dificil de obtinut aceste pozitii pentru cuvinte obscure care de fapt nu va aduc rezultate concrete iar aceste pozitionari nu vor aduce nici un beneficiu afacerii dumneavoastra.

Pozitonarea in TOP 10 pe Google trebuie sa fie pentru cuvintele cheie alese de dumneavoastra si pentru cele care va aduc cele mai bune rezultate. Pozitionarea de care vorbim trebuie sa fie realizata natural, fara linkuri sponsorizate platite motoarelor de cautare.

Esti gata sa discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numesti, alege modalitatea de comunicare si un reprezentant Webdesk te va contacta in cel mai scurt timp.